BONES FESTES: MENÚS PER AQUESTS DIES

S’acosta el Nadal. Arriben aquestes dates tan assenyalades en el calendari per grans i, especialment petits; en què il·lusionar-se, compartir i ser feliç de mans de la màgia que envolta aquests dies i que ens uneixen, més si és possible, amb els nostres éssers estimats. Uns dies en què, a més, solem envoltar-nos de bons desitjos entorn a llargues sobretaules on degustar, per una vegada a l’any, les delícies típiques d’aquests temps.

Viure moments únics i, perquè no, ja que cal fer-ho al voltant d’una taula (costum ben assentada en la nostra tradició nadalenca), fer-ho en un emplaçament idíl·lic com en el nostre restaurant; és la millor manera de posar el colofó a unes festes inoblidables i, per sempre, retingudes en la memòria.

A tots ens encanta gaudir-ne juntament amb els nostres, per això és lògic pensar que, tot i que també rebre a casa a amics i familiars ens omple d’orgull i satisfacció; no poder participar en les converses, jocs i altres instants irrepetibles que es produeixen mentre ens trobem atrafegats a la cuina, preparant el copiós i deliciós àpat que degustaran els nostres convidats, és alguna cosa pel que no tots els anys ens agrada passar. I per no desaprofitar l’oportunitat de ser nosaltres els convidats i gaudir d’un convit de luxe aquests dies destacats, Can Mauri.

Al restaurant Can Mauri us OFERIM 3 Menús Exclusius (Menú per a festes de Nadal , Menú del dia de Nadal i Menú de Cap d’Any), cures al més mínim detall, per que gaudiu aquests dies distingits amb bon gust i passeu uns Nadals allunyats de la cuina i els preparatius a casa, per a formar part de l’esdeveniment únic i especial en la celebració de cadascuna d’aquestes festes al nostre restaurant.

restaurante sabadell terrassa sant cugat

Els professionals que formem Can Mauri volem compartir, precisament, aquests anhels amb vosaltres i regalar-tot el que mereixeu en un dinar especial que pugueu gaudir de veritat, sense la necessitat d’haver d’estar pendents de quan acaba de cuinar-el peix del forn, o de si els vostres convidats haurien preferit carn en lloc d’aquest plat. Amb tres menús compostos pels millors i més tradicionals plats de la gastronomia més nadalenca, a Can Mauri podreu gaudir d’alegria, sabor i felicitat.

El Nadal, aquests dies festius tan esperats i tan especials. Si encara no heu vist tot el que tenim preparat per a vosaltres al nostre restaurant aquest Nadal i no voleu perdre l’oportunitat de donar-nos l’honor de compartir-les amb vosaltres i permetre’ns fer-vos gaudir amb els nostres més suculents i exquisits plats, així com amb la pertinent celebració que mereix cadascuna d’aquestes ocasions: Can Mauri.

Demaneu-nos més informació sobre els nostres menús més especials (Menú per a festes de Nadal , Menú del dia de Nadal i Menú de Cap d’Any), i no deixeu escapar l’oportunitat de viure un Nadal excel·lents, en la millor companyia.

kit-digital
× ¿Cómo podemos ayudarte?