Can Mauri: Article Èxit Vallès

Can Mauri: Article Èxit Vallès

 

Agustí Pons i Mir va escriure a la seva obra “Pere Calders, veritat oculta” que Can Mauri era una “finca esplèndida”.

Esplicava que va ésser “construïda sobre un petit replà del primer turó que es trova a la carretera que va de Sabadell a Polinyà, i que s’escampava fins a l’altra banda de la vall amb amples extensions de conreu i bosc”.

I és que el cèlebre escriptor català va passar-hi llargues temporades durant els estius tot jugant amb els altres nens de la casa, i inspirant-se per a les seves futures obres.

La masia data del segle XV i, actualment , l’Antònia Benítez n’és la gerent. Ens explica que des de fa 10 anys van començar a explotar-la com a restaurant. No obstant això, sempre han mantingut la seva estructura inicial per tal de continuar donant vida als tresors de la seva historia.

Una comunió de somni

Els preparatius d’una comunió sempre porten molta feina i molt mals de cap, sobretot si volem afegir detalls que posin en evidencia que els petits són els protagonistes de la jornada. És per això que a Can Mauri es comprometen, com sempre, a organitzar tots els detalls que us podeu imaginar: des d’una entrada amb cavalls al restaurant, fins a posar a preparar la discoteca, passant per la presència d’un mag, monitors i les decoracions florals.

I els preus dels menús per a les comunions parteixen de, només, 40€ per persona.

Tota l’organització de les comunions, bateigs, i casaments mantindrà els valors de l’emblemàtic restaurant: un espai acollidor, però suficientment ampli per tal que tots us hi trobeu a gust; un tracte molt personal i proper, i una qualitat del servei inqüestionable. Perquè, per al personal de Can Mauri el més important és que gaudiu dels vostres convidats.

Calçotades

Arribat el mes de gener i un cop passades les festes, arriba la temporada dels calçots. Enguany, l’Antònia Benítez ha preparat un menú de 30€ que inclou amanida com a entrant, carxofes i calçots de primer, i una graellada de carn amb secret ibèric. Les begudes i les postres estan incloses en el preu, i a més, podreu repetir tant de carxofes com de calçots.

La cuina i els productes

Si hi ha una característica que defineix Can Mauri és la cuina de mercat a baixa temperatura amb aires innovadors. Tots els productes que serveixen al restaurant procedeixen de la seva granja o de les localitats dels  voltants. L’objectiu es comptar amb una matèria primera que garanteixi l’excel·lència, tant del servei com en els plats.

Novetats

Com cada any, l’Antònia Benítez i la resta de l’equip han treballat per poder oferir-nos un espai millorat i alguns esdeveniments que no ens deixaran indiferents. Així, han treballat les zones del voltant de la finca-restaurant originant més de 2000 metres quadrats de jardí, i on hi també hi ha incorporat una jaima. Pel que fa als interiors, ja compten amb 7 sales que poden acollir des de 8 fins a 140 persones.

Esdeveniments

Can Mauri ha esdevingut el lloc idoni per a gaudir amb els nostres familiars i amics. Periòdicament tots els caps de setmana organitzen exhibicions eqüestres a la jaima. Es tracta de demostracions d’alta escola amb cavalls de raça. A més, pràcticament tots els caps de setmana organitzen balls per acabar la nit amb la màxima diversió.

kit-digital
× ¿Cómo podemos ayudarte?